Jag vill få tag på en gammal artikel/tidning, hur gör jag?

Som prenumerant på tidningen har du alltid tillgång till eHN där du enkelt kan söka upp tidigare datums tidningar fr.o.m. 2013-11-04 och framåt. Om du har aktiverat Mitt konto så kan du läsa eHN på din dator här.

Det finns två alternativ för att söka upp gamla artiklar/tidningar i våra arkiv.
Det första alternativet är att man genom Kalendern söker och klickar på det aktuella datumet man eftersöker i menyn till höger när man läser e-tidningen;Det andra alternativet är att man använder sökord genom vår sökfunktion i menyn till höger när man läser e-tidningen där man kan välja att söka i det aktuella numret eller i hela arkivet genom att klicka på ”SÖK” respektive ”ARKIV”;Om man söker i det aktuella numret genom att klicka på ”SÖK” så får man upp samtliga resultat av artiklar där sökordet förekommer.
Om man istället söker i hela arkivet genom att klicka på ”ARKIV” så kan man välja att begränsa sökfönstret genom att välja mellan vilka datumintervall man vill söka under;Man får därefter upp alla träffar på sökordet som förekommer inom valt tidsintervall;Genom att använda någon av sökfunktionerna enskilt eller tillsammans så kan man enkelt hitta allt innehåll som finns tillgängligt sedan e-tidningen först lanserades.

Du kan också läsa eHN på din surfplatta eller mobil.

Hämta hem eHN för iOS.
Hämta hem eHN för Android.


Hallands Nyheter Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.